Üdvözöljük

Kedves Vendégünk!

A Semmelweis Egyetem Hallgatói Önkormányzata, az Instruktor Öntevékeny Csoport, az International Students Association of Semmelweis és a Deutschsprachige Studentenvertretung Semmelweis szeretettel meghívja Önt a 2016. évi Semmelweis Karneválra.

A Karnevál egyetemünk egyik legfiatalabb rendezvénye, amely négy rövid év alatt a tavaszi szemeszter legjelentősebb hallgatói eseményévé nőtte ki magát a négy legnagyobb hallgatói szervezet, az EHÖK, az IÖCS, az ISAS és a DSVS együttműködésében.

A rendezvény kitüntetett célja a külföldi és magyar hallgatók közötti kapcsolat erősítése, ezért is vagyunk különösen büszkék arra, hogy immár harmadik éve adhatunk otthont a Nemzetközi Kulturális Fesztiválnak, ahol idén tizennyolc nép kultúráját és különleges étkeit ismerhetik meg az érdeklődők.

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy az est fővédnöke Prof. Dr. Szél Ágoston, a Semmelweis Egyetem Rektora, védnökei Prof. Dr. Mócsai Attila és Dr. Székely Andrea.

A Karnevál 19:00-kor nyitja meg kapuit, ahol több helyszínen is koncertek és más programok várják vendégeinket, emellett számos hangulatos koktél- és szendvicsbárunkkal igyekszünk hozzájárulni az Ön felhőtlen szórakozásához.

Az Egyetemen a nemdohányzók védelme érdekében tilos dohányozni, melyre különös tekintettel ügyelni fogunk az est folyamán is.

Kérjük Önöket, hogy a karneváli hagyományokhoz hűen álarcot viselve, bálhoz illő öltözetben jelenjenek meg! Kérjük a Hölgyeket, hogy elegáns ruhát, kisestélyit vagy nagyestélyit viseljenek, az Urakat pedig, hogy a rendezvényen öltönyben jelenjenek meg.

A Semmelweis Karnevál kétségtelenül Egyetemünk egyik legkülönlegesebb rendezvénye. Reméljük, felkeltettük érdeklődését, és Önt is vendégünkként köszönthetjük 2016. április 2-án a ELTE Lágymányosi Campus Északi Tömbben!

Üdvözlettel:

A Szervezők

12809958_10207513317083872_1754427525_o